Ο Σύλλογος Χορού Νέας Ερυθραίας «ΗΛΙΟΣ» ανακοίνωσε ότι έγινε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου αφού βέβαια υπήρξε η απαραίτητη απαρτία, όπου εκεί συζητήθηκαν όλα τα θέματα ( απολογισμός πεπραγμένων και οικονομικός απολογισμός προηγούμενων ετών, γενικός προγραμματισμός στόχων για το 2010 και τέλος εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου).
Σε σχετική ανακοίνωσή του ο Σύλλογος αναφέρει:  «Συζητήθηκε και αποφασίστηκε το νέο Δ.Σ. να μην απαρτίζεται από 5 μέλη όπως ήταν παλιά, αλλά από 7 και αυτό γιατί τα πράγματα στο Σύλλογο έχουν εξελιχθεί διαφορετικά. Χρειαζόμαστε βεβαίως περισσότερους πολύτιμους «συμμάχους» που θα μας εξασφαλίσουν σιγουριά, αξία και αποτέλεσμα.
Επίσης το νέο Δ.Σ. αντιπροσωπεύει πλέον μια νέα γενιά δασκάλων με νέες ιδέες, με αυτοπεποίθηση και έντονη ενθάρρυνση για χορό. Έπειτα οι απαιτητικοί ρυθμοί της καθημερινότητας, οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωής απαιτούν περισσότερες λύσεις και διεξόδους από τα προβλήματα μας.
Η επιλογή λοιπόν των μελών της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου για το νέο Δ.Σ. έδωσε ένα σαφές μήνυμα: Να γυρίσουμε όλοι μαζί σελίδα και να προχωρήσουμε μπροστά. Γιατί  ο «ΗΛΙΟΣ» μπορεί να είναι ένας μικρός σύλλογος αλλά είναι αποτελεσματικός, ζωντανός, τολμηρός, ευρηματικός και συνεχίζει ακούραστα να εκφράζει τον καλλιτεχνικό του λόγο. Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα παρ? όλες τις συκοφαντίες, τις απειλές και τα πισώπλατα χτυπήματα που δεχτήκαμε».

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από τους:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ:
ΚΑΥΓΑΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ :
ΜΟΥΤΑΦΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ :
ΠΟΝΗΡΙΔΗ ΓΑΛΑΤΕΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ :
ΚΑΥΓΑΛΑΚΗ  ΒΑΓΙΑ
ΜΕΛΗ :
ΒΛΑΧΟΥ ΑΝΝΑ, ΠΥΡΕΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΣΠΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ :
ΡΗΓΟΥΤΣΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Στη Γ.Σ. αποφασίστηκε ομόφωνα να οριστεί ως επίτιμο μέλος του Συλλόγου ο Γεώργιος Ρηγούτσος, ένα από τα ιδρυτικά μέλη και γεμάτο ενέργεια άτομο.
Στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. που έγινε στις 10/1/2010 καθορίστηκαν κατ? αρχάς οι ημερομηνίες των κεντρικών εκδηλώσεων.
Σχετικά με τον προγραμματισμό του Συλλόγου η ανακοίνωση αναφέρει:
«Στις 1 και 2 Μαΐου θα λάβουμε μέρος στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Athens Dance Sport Open που έγινε θεσμός πια στη χώρα μας και είμαστε πολύ ευτυχείς που βοηθήσαμε σ? αυτό σημαντικά αλλά ακόμα περισσότερο που λάβαμε εμείς μέρος και ξεπεράσαμε κάθε όριο με μεγάλη βέβαια επιτυχία.
Στις 4,5 και 6 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η Θεατρική Παράσταση του νεοσύστατου Θεατρικού Τμήματος του «ΗΛΙΟΥ» σε κεντρικό θέατρο στην Αθήνα.
Στις 26 και 27 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο μας Μιούζικαλ με συμμετοχή όλων των μελών πάλι σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας.
Βέβαια όλες αυτές οι ημερομηνίες δόθηκαν και στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου μας ώστε να αποφύγουμε τα τμήματα να συμπέσουν μεταξύ τους και ιδιαίτερα του ίδιου αντικειμένου γιατί πολλά μέλη του «ΗΛΙΟΥ» θέλουν να παρευρεθούν στην παράσταση του τμήματος μοντέρνου χορού του Πνευματικού Κέντρου και θεωρώ και το αντίστροφο.
Τέλος συζητήθηκαν οι στόχοι και ο προγραμματισμός ,εκτός από του 2010 και του 2011».
Ο επανεκλεγείς πρόεδρος του συλλόγου Μιχάλης Καυγαλάκης  στην ίδια ανακοίνωση δηλώνει: «Πιστεύω πάντως ότι μεταξύ μας, τα νέα μέλη του Δ.Σ. καθώς και όλοι οι δάσκαλοι-δασκάλες, κρατώντας τη σκέψη μας ζωντανή και αξιολογώντας τα γεγονότα που έρχονται, βοηθάμε στο ξεπέρασμα πολλών δυσκολιών».
?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.