Με τους εργαζόμενους του Δήμου Εκάλης συναντήθηκε στο εντευκτήριο της Εκάλης, ο δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης, έπειτα από πρόσκληση του σωματείου των εργαζομένων.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν η ανάγκη για τη δημιουργία οργανισμού εσωτερικής υπηρεσίας του νέου Δήμου Κηφισιάς, καθώς και εργασιακά θέματα. Ο Νίκος Χιωτάκης διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους ότι με την εφαρμογή του «Καλλικράτη» από το νέο χρόνο, όλο το προσωπικό θα αξιοποιηθεί στις θέσεις που βρίσκεται σήμερα. «Ο καθένας θα είναι στον κλάδο του, στην ειδικότητά του και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε όπως είμαστε σήμερα. Πιστεύω ότι ένας καλός δήμαρχος πετυχαίνει όταν έχει καλές υπηρεσίες και για να έχεις καλές υπηρεσίες πρέπει να έχεις το προσωπικό σου ικανοποιημένο», τόνισε ο δήμαρχος Κηφισιάς και πρόσθεσε: «Από εσάς θέλω συνέπεια. Κανείς δεν έχει να φοβηθεί όταν είναι συνεπής στη δουλειά του κι όταν είναι έντιμος. Το να είναι κάποιος διεκδικητικός μου αρέσει. Έτσι εξελίσσεται μια κοινωνία, με τη διεκδίκηση, δεν εξελίσσεται ποτέ με το να κάθονται οι υπάλληλοι σε ένα γραφείο περιμένοντας πότε θα περάσει η ώρα».
Ο Νίκος Χιωτάκης τόνισε ακόμη ότι τα επόμενα βήματα θα γίνουν γρήγορα. Στην αρχή τα πράγματα θα δυσκολέψουν αρκετά. Τα Νομικά Πρόσωπα θα γίνουν δυο από είκοσι που υπάρχουν σήμερα και στους τρεις δήμους. Ένα Νομικό Πρόσωπο που θα ασχολείται με τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, μία κοινωφελής επιχείρηση που θα έχει την ευθύνη της κοινωνικής πρόνοιας και μια ανώνυμη εταιρεία που θα ασχολείται με την αξιοποίηση κοινόχρηστων χώρων.
Κλείνοντας ο Νίκος Χιωτάκης διαβεβαίωσε ότι θα έχει συνάντηση και με τα τρία σωματεία εργαζομένων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.