Η Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς μάζεψε υπογραφές και έθεσε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς. Το ψήφισμα της Επιτροπής θα συζητηθεί την τετάρτη 5/12. Η Επιτροπή με ανακοίνωσή της καλεί τους κατοίκους να συμμετάσχουν στην συνεδρίαση. Η Ανακοίνωση της επιτροπής έχει ως εξής:

“Επειδή ο Εφιάλτης της ανεργίας είναι πραγματικότητα για πάνω από το ένα τέταρτο του πληθυσμού της χώρας (η επίσημη ανεργία των Αύγουστο του 2012 ανήλθε σε 25,4%), με 6 στους 10 νέους να είναι άνεργοι (58% ανεργία για νέους κάτω των 25 ετών τον Αύγουστο), χωρίς να συμπεριλαμβάνονται στις στατιστικές οι αυτοαπασχολούμενοι και οι ιδιοκτήτες μικρομάγαζων που έβαλαν λουκέτο. Επειδή η προοπτική της ανεργίας αγγίζει πλέον τους πάντες (δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους, εργάτες, μικρομεσαίους, νέους και ηλικιωμένους, ανθρώπους της πόλης και της υπαίθρου) Επειδή οι άνεργοι έχουν  δικαίωμα στη ζωή.  Επειδή ο Δήμος έχει υποχρέωση να σταθεί άμεσα και πρακτικά δίπλα στους άνεργους δημότες του  Η Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς μάζεψε υπογραφές και έθεσε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς.

Απαιτούμε άμεσα και πρακτικά μέτρα από το Δήμο Κηφισιάς  για την υποστήριξη των ανέργων.

Όλοι στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ. στο Δημαρχείο Κηφισιάς, Μυρσίνης 2 & Διονύσου.

Δείτε εδώ το ψήφισμα που κατατέθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς από την Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.