Κατόπιν αυξημένου ενδιαφέροντος απο τους γονείς για την προοπτική διαξαγωγήςκαλοκαιρινού Football Camp, κατα τις απογευματινές ώρες , μετα και την λήξη τηςποδοσφαιρικής περιόδου, η Διοικηση αποφάσισε να διοργανώσει ένακαλοκαιρινό προπονητικό πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης των νεαρών ποδοσφαιριστών μας.
Η περίοδος αυτη ορίζεται απο Δευτέρα 25 Ιουνίου έως και Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012 ( 3εβδομάδες).
Ο Πανερυθραικός ΠΣ κάνει ανοικτή πρόσκληση σε όποιον ενδιαφέρεται να προπονηθεί extraστην μεταβατική περίοδο του καλοκαιριού με μεγάλος κέρδος την ατομική του βελτίωση, ναέρθει να γραφτει στο πρόγραμμα για 1 ή ακόμα και για τις 3 εβδομάδες.
Στόχος μας είναι μέσα απο τις καθημερινές απογευματινών προπονήσεων που θα γινονται στοστάδιο της Νέας Ερυθραίας, φυσικού χόρτου, είναι η βελτίωση στην ατομική τεχνική, τακτικήκαι φυσική κατάσταση ανάλογα βέβαια με την ηλικιά και το επίπεδο του καθενός.
Τα παιδιά θα είναι χωρισμένο σε γκρούπ των 10 ατμων και θα προπονούνται απο τους πολύέμπειρους προπονητές του Πανερυθραικου ΠΣ – Liverpool FC International Football Academy.
Τέλος θα πραγματοποιηθούν αρκετές μετρήσεις σε ότι αφορά την τεχνική τους κατάρτιση καιτην φυσική τους κατάσταση, θα γίνουν κάποια σεμινάρια διατροφής και διαιτησίας, ανάλυσητων αγώνων του EURO 2012, όπως και στο τέλος κάθε παιδί θα πάρει πρόγραμμακαλοκαιρινής περιόδου.
Πληροφορίες στα γραφεία του συλλόγου. 18:00-20:00 καθημερινά και στο 210-6229774

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.