Τρία θέματα έχει στην ημερήσια διάταξη προς συζήτηση το κοινοτικό της Νέας Ερυθραίας, που θα γίνει την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στις 8.00 μ.μ. στο κτίριο της Αθανασίου Διάκου 31, αλλά τα δύο από αυτά είναι σημαντικά, όπως η επιβολή διοικητικής ποινής σε κατάστημα αλλά και η πεζοδρόμηση της Σροφυλίου από την  Τρικούπη μέχρι την Βενιζέλου. Τα θέματα έχουν ως εξής:

  • Ενημέρωση – Εισήγηση επιβολής διοικητικής ποινής: Ανάκλησης βεβαίωσης κατά πλάσμα χορηγηθείσας προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ – ΜΠΑΡ), επί της οδού Χαρ. Τρικούπη 144, στη Δ.Ε. Ν. Ερυθραίας, ιδιοκτησίας της υπό σύσταση εταιρείας Γ. ΒΕΛΑΝΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
  • Ανανέωση άδειας χρήσης μουσικής, στον κ. ΠΑΥΛΑΤΟ ΝΙΚΟΛΑΟ, στο κατάστημα «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ – ΜΠΑΡ», με δ.τ. «LOW», επί της οδού ΧΑΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ 146 & ΣΤΡΟΦΥΛΙΟΥ, στη Δ.Ε. Ν. Ερυθραίας, για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους.
  • Εισήγηση για την πεζοδρόμηση της οδού Στροφυλίου και Π. Ιωακείμ στο τμήμα μεταξύ των    οδών Χ. Τρικούπη, Γρηγορίου Ε΄ και Ελ. Βενιζέλου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.