Τραγικό τέλος βρήκε ο διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Νέας Ερυθραίας, Κωνσταντίνος Φιλολίας, όταν εκπυρσοκρότησε το κυνηγετικό του όπλο  σε περιοχή του Αλιβερίου Ευβοίας. Την προηγούμενη Τετάρτη 7 Νοεμβρίου είχε μεταβεί με φιλικό του πρόσωπο για κυνήγι στη συγκεκριμένη περιοχή. Όλα φαίνονταν φυσιολογικά και οι δυο φίλοι ετοιμάζονταν γύρω στις 9.30 το πρωί να επιστρέψουν στην Αθήνα, καθώς είχαν ολοκληρώσει την αγαπημένη τους δραστηριότητα.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που υπήρξαν και την ενημέρωση που είχαμε από το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου, οι δυο φίλοι κινούνταν παράλληλα, μιλώντας και χωρίς να έχουν οπτική επαφή ο ένας με τον άλλον λόγω της βλάστησης με κατεύθυνση αγροτικό δρόμο της περιοχής. Ο Κωνσταντίνος Φιλολίας επιχείρησε να πηδήξει από ένα φράχτη, αλλά στην προσπάθειά του αυτή, πιάστηκαν τα ρούχα του,   έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος.
Το κυνηγετικό όπλο που είχε κρεμασμένο στην πλάτη του και πιθανώς δεν ήταν ασφαλισμένο, εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα τα σκάγια να κατευθυνθούν στο πίσω μέρος του κρανίου του και να βρει ακαριαίο θάνατο. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, ενώ το τραγικό αυτό περιστατικό επιβεβαιώθηκε με αυτοψία που πραγματοποίησε ιατροδικαστής. Ο Κωνσταντίνος Φιλολίας, 55 ετών, ήταν από τους παλιότερους υπαλλήλους στον Δήμο Νέας Ερυθραίας και επί σειρά ετών διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το κυνήγι απαγορεύτηκε 2 μέρες μετά. Ο Κ.Φιλολίας ήταν απόλυτα νομοταγής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.