Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ερυθραίας «Ο ΑΝΑΞΑΓΟΡΑΣ»

Ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά, υγεία και δημιουργικότητα για όλα τα παιδιά.
Ξεκινάμε λοιπόν !
Χωρίς βιβλία τουλάχιστον μέχρι το  τέλος του χρόνου!!
Με 2 υπόγειες αίθουσες διδασκαλίας!
Χωρίς γυμναστήριο και με το επικίνδυνα παλιό γυμναστήριο να χάσκει ακόμα.
Χωρίς αίθουσα Η/Υ και με απαξιωμένη τη σχολική βιβλιοθήκη, διότι έχει καταληφθεί από τους Η/Υ.
Με ελάχιστα χρήματα για τα λειτουργικά έξοδα. Όσα χρήματα δίνονταν στο σχολείο μας μέχρι πέρυσι, τόσα δίνονται φέτος για όλα τα σχολεία του νέου Δήμου Κηφισιάς! Επιπλέον η διανομή γίνεται χωρίς να λαμβάνεται καθόλου υπόψη η γνώμη κάθε σχολείου για τις ιδιαίτερες ανάγκες του.
Με δασκάλους –ες που πληρώνονται 4,5 μισθούς λιγότερους!
Με 4 κεραίες κινητής τηλεφωνίας να βομβαρδίζουν το σχολείο μας
ΥΓ: έχουν κατατεθεί υπογραφές γονέων για άμεση συζήτηση του κτιριακού προβλήματος στο Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς. Ο Δήμος είναι νομικά υποχρεωμένος να το θέσει.
Όταν η παιδεία είναι στον πάτο των προτεραιοτήτων της κυβέρνησης, τότε οι γονείς σε συνεργασία με τους δασκάλους-ες, πρέπει να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας.
Πώς θα αντιμετωπίσουμε τη νέα κατάσταση; Τι προτάσεις υπάρχουν για την οργάνωσή των διεκδικήσεών μας; Μπορούμε μέσα σε αυτές τις συνθήκες να κρατήσουμε ζωντανή μια δημιουργική σχέση των παιδιών με το σχολείο;
ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 6 ΜΜ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ  Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ  ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.