Νέος φορέας με την επωνυμία «Φίλοι του Κέντρου Πολιτισμού Κηφισιάς» συστάθηκε στον Δήμο Κηφισιάς με σκοπό, όπως σημειώνεται στην Πράξη Ίδρυσης, την κάλυψη των αναγκών του Δήμου Κηφισιάς για πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί, σύμφωνα με τον φορέα, «μόνο με την ανέγερση νέου κτηρίου ή τη μετατροπή υπάρχοντος, πολλαπλών χρήσεων για την εκτέλεση πολιτιστικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων».

Ως ιδρυτικά μέλη του φορέα εμφανίζονται οι: Μάρκος ΜάστρακαςΈφη ΚούτσηΑχιλλέας ΚουρέπηςΛέανδρος ΡακιτζήςΑργύρης ΚαρράςΔημήτρης ΠαρασκευάςΑνδρέας ΑλιπράντηςΙωάννης Λάκατζης.

Η ΠΡΑΞΗ ΙΔΡΥΣΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

(Άρθρο 107 του Α.Κ.)

Στην Κηφισιά σήμερα την 8η Ιανουαρίου 2018 οι κάτωθι υπογράφοντες συμφωνούν, αποφασίζουν και ιδρύουν με την παρούσα πράξη τους ένωση προσώπων, που διέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 107 του Α.Κ. υπό την επωνυμία:

«Φίλοι του Κέντρου Πολιτισμού Κηφισιάς».

Σκοπός της παρούσας ένωσης είναι, όπως διά κατάλληλων ενεργειών, παραστάσεων και πρόκλησης ενδιαφέροντος των δημοτών της Κηφισιάς, καθώς και παντός φιλότεχνου, δρομολογηθούν οι κατάλληλες συνθήκες και οικονομικές προϋποθέσεις ίδρυσης φορέα –σε συνεργασία και με τον Δήμο Κηφισιάς – για τη δημιουργία ενός νέου «Κέντρου Πολιτισμού Κηφισιάς (Κ.Π.Κ.)», το οποίο θα καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες του Δήμου Κηφισιάς για πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, αφού οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις του δεν επαρκούν πλέον.

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την ανέγερση νέου κτιρίου, ή τη μετατροπή υπάρχοντος, πολλαπλών χρήσεων γιά την εκτέλεση πολιτιστικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

Η παρούσα ένωση προσώπων ισχύει μέχρι της μετατροπής της σε σωματείο με τον ίδιο σκοπό.

Μέλος της ένωσης προσώπων μπορεί να εγγραφεί κάθε ενήλικος πολίτης, ανεξαρτήτως τόπου κατοικίας, δια της προσυπογραφής της παρούσας πράξης ίδρυσης.

Η ένωση διοικείται από όλα τα μέλη της, οι αποφάσεις όμως λαμβάνονται κατά πλειοψηφία από τα παρόντα κατά την εκάστοτε  συνέλευση μέλη.

Διαχειριστές της ένωσης που θα μεριμνούν γιά τις συγκλήσεις των συνελεύσεων και την εκτέλεση των αποφάσεών της, καθώς και γιά την εν γένει διοικητική υποστήριξη του σκοπού της, ορίζονται οι:

Μάρκος Μάστρακας (693-6967404) &

Έφη Κούτση (694-5216350).

Προσωρινή έδρα της ενώσεως ορίζεται στη διεύθυνση:

«ΚΕΜΜΕ» (γιαΚΠΚ), Λουκή Ακρίτα 4, Νέα Ερυθραία, ΤΚ 146-71,       Τ/Φ 210-6206190.

Οι υπογράφοντες ως Ιδρυτικά Μέλη: Μάρκος Μάστρακας,  Έφη Κούτση, Αχιλλέας Κουρέπης, Λέανδρος Ρακιτζής, Αργύρης Καρράς, Δημήτρης Παρασκευάς, Ανδρέας Αλιπράντης, Ιωάννης Λάκατζης.

 

 

Προηγούμενο άρθροΠανερυθραϊκός: Ήττα στις λεπτομέρειες στο Αιγάλεω, 78-72 από τον Διαγόρα
Επόμενο άρθρο“Δέστε τους” στην Κηφισιά (10/3) από το Λαϊκό Θέατρο Ν. Ερυθραίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.