Η 58η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς ανοίγει τις πύλες της, την Πέμπτη 26 Απριλίου 2012 στο Άλσος «Δημήτρης Ζωμόπουλος».
Μέσα σε ένα φυσικό περιβάλλον μοναδικό για την Αττική, οι σημαντικότεροι Έλληνες ανθοπαραγωγοί θα εκθέσουν τα καλύτερα φυτά στις καλύτερες τιμές.
Ένας από τους σκοπούς της διοργάνωσης, που επίκεντρο έχει το λουλούδι, την ενασχόληση του ανθρώπου γύρω από αυτό και το φυσικό περιβάλλον, είναι να μεταδώσει αισιόδοξα μηνύματα και «πράσινη» ευαισθητοποίηση στους επισκέπτες, μικρούς και μεγάλους, για ένα καλύτερο αύριο.
Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Γ. Χιωτάκης, η Πρόεδρος Ελευθερία Λιαπάκη και το Δ.Σ της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς θα παρουσιάσουν και φέτος στην 58η Ανθοκομική, μια σειρά από ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, όπως καθιερώθηκαν τα τελευταία χρόνια.
Εκδηλώσεις για τα φυτά με στόχο την εκπαίδευση, τις ορθολογικότερες αγορές αλλά και την προσωπική ενασχόληση. Όπως κάθε χρόνο, τα εκθεσιακά περίπτερα είναι «θεματικά», με στόχο να δώσουν ιδέες για το πώς θα φτιάξουμε τον κήπο και τη βεράντα μας με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο!
Στην φετινή διοργάνωση δίδεται έμφαση στον «εδώδιμο κήπο», μέσω των εκθεσιακών περιπτέρων αλλά και ειδικών σεμιναρίων, για να φτιάξουμε μόνοι μας τα λαχανικά και τα φρούτα μας όχι μόνο για οικονομικούς αλλά και για ψυχαγωγικούς λόγους.
Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια σειρά αξιόλογων πολιτιστικών εκδηλώσεων μέσα στα αρώματα και τα χρώματα του Άλσους Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος».
Σας παροτρύνουμε να απολαύσετε την 58η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς μέσα από τις αγορές και το πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα
του Δήμου Κηφισιάς: kifissia.gr
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ: 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ- 13 ΜΑΪΟΥ 2012

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Καθημερινά από 10.00-22.00

ΕΙΣΟΔΟΣ: 1,5 ΕΥΡΩ (εξαιρούνται ευάλωτες ομάδες και παιδιά ηλικίας έως 12 ετών)


Προηγούμενο άρθροΤα παράπονά σας στο… Ίντερνετ
Επόμενο άρθροΟ Δήμος Κηφισιάς αποφασίζει για το πού θα στηθούν τα προεκλογικά κέντρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.