Μαζική ήταν η συμμετοχή των μελών της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Κηφισιάς στη Γενική Συνέλευση που έγινε την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015 με θέμα «Αποτίμηση εκλογικής νίκης». Στη συνέλευση είχαν προσκληθεί ειδικά φίλοι, οι οποίοι βοήθησαν ενεργά το κόμμα στην προεκλογική εκστρατεία.

Στη συνέλευση, που άνοιξε με τις ομιλίες του συντονιστή Στάθη Γρίβα και του μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής Βασίλη Θεοδώρου, τα μέλη και οι φίλοι είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις απόψεις τους για το αποτέλεσμα των εκλογών αλλά και για το μέλλον του κόμματος. Το κόμμα βαδίζει σε συνέδριο στις αρχές του επόμενου έτους , όπου θα επαναπροσδιορίσει την ταυτότητα του με γνώμονα τις  σημερινές ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας. Τονίστηκε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Ο.Μ. ότι πρέπει να διατηρήσει την αυτονομία του και να είναι ανοικτό στα κινήματα, τη νεολαία αλλά και τους απλούς πολίτες.

Σημαντική ήταν η πολιτική παρέμβαση του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας Πάνου Σκουρλέτη, με την ιδιότητά του ως απλού μέλους της οργάνωσης. Ο κ. Π. Σκουρλέτης μεταξύ άλλων τόνισε ότι «η αλλαγή σελίδας δεν μπορεί να γίνει χωρίς συμμαχίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο», χαρακτηρίζοντας πολύ θετική εξέλιξη την πρόσφατη επίσημη τοποθέτηση του Φρανσουά Ολάντ για το χρέος. Υπογράμμισε επίσης πως το ασφαλιστικό πρέπει να αναμορφωθεί και να χαρακτηρίζεται από λογική αλληλεγγύης.

Επίσης παρεμβάσεις έκαναν ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Συμεργασία Παναγιώτης Κανακάκης και ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Σκορδίλης.

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Κηφισιάς θα πραγματοποιήσει ανοικτή εκδήλωση την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, στις 20:30, στη Βίλα Κώστα για τον εορτασμό της εκλογικής νίκης αλλά και την οικονομική της ενίσχυση.

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Κηφισιάς γιορτάζει την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Κηφισιάς γιορτάζει την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ με φαγητό κρασί και μουσική, την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015, στις 20:30, στη Βίλα Κώστα (Λουκή Ακρίτα 4, Νέα Ερυθραία).

Συμμετοχή: 8 ευρώ.

Προηγούμενο άρθροΕγκρίθηκε ο νέος ΠΕΣΔΑ από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής
Επόμενο άρθροΣεμινάρια Σύγχρονης Ιστορίας στην Κηφισιά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.