Ο ιστορικότερος θεσμός της ελληνικής ανθοκομίας, που πραγματοποιείται ανελλιπώς απο το 1955 και που φέτος διεξάγεται για 61η φορά, η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, άνοιξε τις πύλες της για το κοινό (κι επισήμως) την Παρασκευή το βράδυ, με μια σεμνή και συνάμα γιορτινή τελετή, στο ολάνθιστο, καταπράσινο και γεμάτο ανοιξιάτικες ευωδίεςΆλσος Κηφισιάς «Δημήτριος Ζωμόπουλος».

Την τελετή έναρξης τίμησαν με την παρουσία τους, πολίτες της Κηφισιάς και επισκέπτες της Έκθεσης, καθώς επίσης δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι διαφόρων οργανισμών και φορέων της πόλης!

Αρχικά o Iερός Κλήρος της πόλης τέλεσε τον καθιερωμένο αγιασμό, ενώ στη συνέχεια ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος εκφώνησε το λόγο με τον οποίο καλωσόρισε τους επισκέπτες της Ανθοκομικής Έκθεσης.

Σύντομο λόγο απηύθηναν προς το κοινό ο πρόεδρος της Ανθοκομικής κ. Γιώργος Κομιανός, καθώς επίσης και ο Ολλανδός πρέσβης στη χώρας μας κ. Γιαν Βέρστεεγκ, ο οποίος δήλωσε ότι τον τιμά ιδιαίτερα η πρόσκληση που του έγινε, προκειμένου να παραστεί στα εγκαίνια της μεγαλύτερης ανθοκομικής έκθεσης στην Ελλάδα.

Τέλος, μεταξύ άλλων επεσήμανε τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών στο χώρο της ανθοκομίας και των καλλιεργιών!

Αμέσως μετά ο Δήμαρχος Κηφισιάς, όπως προστάζει ο θεσμός, έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων συνοδευόμενος απο τους επίσημους καλεσμένους.

Η τελετή των εγκαινίων ολοκληρώθηκε με τα πυροτεχνήματα που φώτισαν τον Κηφισιώτικο ουρανό και τις μελωδίες που παιάνιζε η Φιλαρμονική του Δήμου Κηφισιάς κάνοντας την όμορφη ανοιξιάτικη νύχτα να αποκτά ήχο και χρώμα.

Η 61η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Κηφισιάς πραγματοποιείται στοΆλσος «Δημήτρης Ζωμόπουλος» (τέρμα ηλεκτρικού σιδηροδρόμου- παλιός «τροχονόμος») από 22 Απριλίου έως 10 Μαΐου 2015, καθημερινά από 10π.μ έως 10μ.μ. και ως τιμή εισόδου έχει οριστεί το 1,5€.

Πηγή: kifissia24.gr

Προηγούμενο άρθροΠεριφέρεια Αττικής: Στεκόμαστε στο πλευρό της κυβέρνησης
Επόμενο άρθροΔωρεάν συνταγογράφηση στα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Κηφισιάς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.