Η Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς οργανώνει τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ – ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ – ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ
Εισηγήτριες θα είναι οι:

Μαρία Καρούτσου – Δικηγόρος
Φλώρα Νικολιδάκη – Πρόεδρος Συλλόγου Πολιτών κατά της αυθαιρεσίας των τραπεζών

Η εκδήλωση θα γίνει στο Δημαρχείο της Κηφισιάς, Διονύσου και Μυρσίνης 2, στις 6:30 μμ.

Στην εκδήλωση θα αναλυθεί το ισχύον σήμερα θεσμικό πλαίσιο μετά την κατάργηση από 1/1/2016 των προηγούμενων ρυθμίσεων του νόμου Κατσέλη, οι επιπτώσεις στους δανειολήπτες (τωρινούς και μελλοντικούς), προθεσμίες και προϋποθέσεις των νόμων, οι στόχοι αυτής της πολιτικής, οι τρόποι αντίδρασης (νομικοί, κινηματικοί, πολιτικοί κλπ), ενώ από την Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς θα παρουσιασθούν τα επόμενα βήματα στον αγώνα κατά των πλειστηριασμών.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με ερωτήσεις και τοποθετήσεις από το κοινό.

Ελάτε ενημερωμένοι μέσα από το σχετικό κείμενο της Επιτροπής Αγώνα (δείτε το εδώ), ενημερώστε όσους άλλους έχουν πρόβλημα, καλέστε τους στην εκδήλωση, ετοιμάστε τις ερωτήσεις σας, τις τοποθετήσεις σας και τις προτάσεις σας για την απόκρουση αυτής της πολιτικής. Γιατί η ενημέρωση είναι δύναμη.

Σημείωση: Κατατέθηκαν υπογραφές πολιτών στο Δήμο Κηφισιάς για συζήτηση του θέματος των πλειστηριασμών σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Θα ενημερώσουμε για τις λεπτομέρειες σε επόμενη ανάρτησή μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.