Σε σημαντικό πολιτικό ατόπημα υπέπεσε η παράταξη του Δημάρχου Γιώργου Θωμάκου στην εκλογή των μελών του Δ.Σ. της Ανώνυμης Εταιρείας του Δήμου “Μένανδρος”¨. Δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας προτίμησαν  αν εκλέξουν στο ΔΣ τον δημοτικό σύμβουλο που στηρίχτηκε από την “Χρυσής Αυγή” παρά τον εκπρόσωπο της παράταξης Χιωτάκη.

Διαφωτιστικό το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Κηφισιά“¨της 31/10/2014:

“Χωρίς κανέναν εκπρόσωπο στο «Μένανδρο» η μείζονα αντιπολίτευση. Εκλέχτηκε και το νέο Δ.Σ. στο Μένανδρο, με έκπληξη για το συνδυασμό «Σίγουρα Βήματα», ο οποίος δεν έχει

κανέναν δικό του στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Παρά το γεγονός ότι ο συνδυασμός είχε αποσπάσει μια ισχυρή πλειοψηφία την πρώτη Κυριακή των εκλογών, δεν τρέφει ιδιαίτερες συμπάθειες μεταξύ των υπολοίπων εκλεγμένων, με τον τρόπο που μονοπωλούσε τόσα χρόνια την εξουσία, με αποτέλεσμα τώρα να τους αφήνουν εντελώς απέξω.

Έτσι παρά την πρόταση της μείζονος αντιπολίτευσης να μπει ως εκπρόσωπός της ο Αντώνης Μπιτσάνης, τελικά ψηφίστηκε, στη δεύτερη ψηφοφορία, αφού την πρώτη ισοψήφισαν, ο Γιάννης Καπάτσος από την Ελληνική Αυγή. Θα μπορούσε βέβαια, αν και όχι τόσο πιθανό, ο κ. Καπάτσος να ψηφίστηκε επειδή εκτιμήθηκε η επαγγελματική του ιδιότητα, όντας οικονομολόγος και όχι η κομματική.

Όπως το ΚΚΕ θα προτιμούσε να ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, παρά ΣΥΡΙΖΑ, έτσι και η «Δύναμη Ελπίδας» επέλεξε την όποια «Αυγή» από τα πιο … κοντινά της, «Σίγουρα Βήματα».
Τα υπόλοιπα μέλη του Μενάνδρου που εκλέχθηκαν, είναι από το συνδυασμό της πλειοψηφίας οι Πολυξένη – Πόλυ Αλεξίου, Πέτρος Αδαμαντίδης, Δημήτρης Αγγελίδης, Σπύρος Χαϊκάλης, Ζαχαρούλα Λακατή, Γρηγόρης Πατρικάκος και Κώστας Βόλκος.

Από το συνδυασμό «Συνεργασία» οι Αδαμάντιος Λιανόπουλος και Πέτρος Μπαστέας και από το συνδυασμό με εκπρόσωπο τον κ. Ραυτόπουλο, ο Γιάννης Κουτσουρίδης”.

Μήπως “μπέρδεψαν το μαίανδρο με τον Μένανδρο και ψηφίστηκε ως μέλος του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Κηφισιάς «Μέναδρος» ο Γιάννης Καπάτσος, εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με την Ελληνικοχρυσή Αυγή, που σύμβολό της έχει τον αρχαιοελληνικό μαίανδρο;” αναρωτιέται ο σχολιογράφος της εφημερίδας

Προηγούμενο άρθροΔιαμαρτυρία – ψήφισμα μαθητών Λυκείου Ν. Ερυθραίας: “Το σημερινό εκπαιδευτικό σύστημα είναι απαράδεκτο”
Επόμενο άρθροΣυνοικιακές συνελεύσεις και συμμετοχικός προϋπολογισμός εν όψει από το Δήμο Κηφισιάς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.