Ομόφωνη απόφαση έλαβε η διακομματική επιτροπή που συνήλθε στον δήμο μας για τις εθνικές εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου, εξετάζοντας θέματα που έχουν σχέση με τα σημεία προβολής των κομμάτων, τα εκλογικά περίπτερα και τις κομματικές εκδηλώσεις. Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των κομμάτων από τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ, το ΣΥΡΙΖΑ και το ΛΑΟΣ, ενώ έλαβαν μέρος και εκπρόσωποι του δήμου.
Για τους χώρους προβολής των κομμάτων και ειδικότερα τα προκατασκευασμένα εκλογικά περίπτερα αποφασίστηκε να τοποθετηθούν:
της ΝΔ στη λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου στο ύψος της Γενικής Τράπεζας,
του ΠΑΣΟΚ στη γωνία των οδών Χαρ. Τρικούπη και Στροφυλίου,
του ΚΚΕ στη διασταύρωση της λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου και πεζόδρομου Αγίου Φανουρίου,
του ΣΥΡΙΖΑ στη γωνία της λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου και Στροφυλίου
του ΛΑΟΣ στη γωνία των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Πατριάρχη Γρηγορίου Ε .

Ο χώρος της βίλας Κώστα στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου παραχωρείται για τις εξής κομματικές εκδηλώσεις:
3 και 7 Σεπτεμβρίου στο ΠΑΣΟΚ,
6 Σεπτεμβρίου στο ΣΥΡΙΖΑ,
8 και 12 Σεπτεμβρίου στη ΝΔ.

Η έναρξη των εκδηλώσεων θα γίνεται στις 19.00 μ.μ. Όλα τα κόμματα θα μπορούν να τοποθετούν τραπέζια με καθίσματα σε διάφορα σημεία του δήμου προκειμένου να διακινούν το έντυπο προεκλογικό υλικό τους, ενώ θα μπορούν να κατασκευάζουν με δαπάνη τους και να τοποθετούν προσωρινά κινητά πλαίσια για την προβολή τους. Για όλα τα παραπάνω θα πρέπει μεριμνούν ώστε να υπάρχει ανεμπόδιστη διέλευση των πεζών καθώς και απρόσκοπτη λειτουργία των καταστημάτων.
Τέλος, ο Δήμος Νέας Ερυθραίας αναλαμβάνει να διευκολύνει τις εργασίες ηλεκτροδότησης των κομματικών περιπτέρων και να διαθέτει για τις εκδηλώσεις των κομμάτων στο Πνευματικό Κέντρο, μεγαφωνικές εγκαταστάσεις, καθίσματα, αναλόγιο και εξωτερικό φωτισμό των υπαίθριων χώρων της βίλας Κώστα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.