ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821


Ο Δήμαρχος, το Δημοτικό συμβούλιο της Κηφισιάς και τα συμβούλια των Δημοτικών Κοινοτήτων Εκάλης, Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας συμμετέχοντας στον πάνδημο εορτασμό της      191ης επετείου της Εθνικής Παλιγγενεσίας

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

 

 Α. Για την 23η Μαρτίου 2012 (ημέρα Παρασκευή)

1.Γενικό Σημαιοστολισμό στο Δήμο Κηφισιάς από την ανατολή του ηλίου της 23ης και μέχρι της Δύσης της 25ης Μαρτίου και φωταγώγηση όλων των Δημοσίων, Δημοτικών καταστημάτων και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. Οργανισμών   και Τραπεζών κατά τις βραδυνές ώρες της 24ης έως και της 25ης Μαρτίου.

2. Εορταστικές εκδηλώσεις στα Σχολεία.

Ώρα 11.00 πρωινή                3. Κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Πεσόντων (Πλατεία Κέννεντυ, Εκάλη)  

                                                  από αντιπροσωπευτικές ομάδες μαθητών, του Σώματος Ελλήνων  Προσκόπων,

Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού,  εκπροσώπους Σωματείων,  Συλλόγων,

Καθηγητών, Δασκάλων.

Β. Για την 25η Μαρτίου 2012 (ημέρα Κυριακή)

 Ώρα    7.30 πρωινή            1.   Οι καμπάνες των Εκκλησιών θα χτυπήσουν χαρμόσυνα.

 Ώρα 10.45 πρωινή   2. Δοξολογία στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμό της Θεοτόκου Νέας Ερυθραίας  χοροστατούντος  του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ Κυρίλλου.

 Ώρα  11.30 πρωινή            3.   Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο των Πεσόντων (Κηφισίας και Ζηρίνη, Κηφισιά) και κατάθεση στεφάνων από το Δήμαρχο , εκπρόσωπο των Αστυνομικών Τμημάτων, το Διοικητή Πυροσβεστικής Ακαδημίας, εκπρόσωπο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Α. Αττικής, εκπροσώπους των αναγνωρισμένων Αντιστασιακών Οργανώσεων, εκπροσώπους Πολιτικών Κομμάτων.

 Ώρα 12.00 π.μ.            4.  Χορευτικά συγκροτήματα των Δημοτικών Σχολείων Κηφισιάς και το Επίλεκτο   Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Ν.Π. «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς  θα χορέψει  ελληνικούς  χορούς .

5.  Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από το Δήμαρχο Κηφισιάς.

Παρέλαση εκπροσώπων της Εθνικής Αντίστασης, των Μαθητών, του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού και των Συλλόγων του Δήμου Κηφισιάς στην πλατεία Πλατάνου ενώπιον των επισήμων.

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ  ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ

Το Δημοτικό Συμβούλιο, τα συμβούλια των Δημοτικών Κοινοτήτων Εκάλης, Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και όλες οι Δημόσιες, Πολιτικές, και Αστυνομικές Αρχές του Δήμου με τους υπαλλήλους τους, τα Σχολεία, Σωματεία, Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, η Φιλαρμονική Δήμου Κηφισιάς και όλος ο Λαός του Δήμου.

Τηλ.: 213 2007 252- 213 2007 253

Κηφισιά 14 Μαρτίου 2012

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

ΝΙΚΟΣ Γ.ΧΙΩΤΑΚΗΣ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.