Στις 25 τους διώχνουμε όλους μαζί με τις αντιλαϊκές πολιτικές,  στις 26 αγωνιζόμαστε να πάρουμε πίσω τα κλεμμένα

Εκλογές 2015:Ευρωπαίοι και ΔΝΤ μας υποδεικνύουν και πάλι θρασύτατα τι πρέπει να ψηφίσουμε, ώστε να συνεχισθεί η ίδια πολιτική. Μας λένε να ψηφίσουμε όσους ομνύουν στην ευρωπαϊκή και διεθνή νομιμότητα των μνημονίων και της δανειακής σύμβασης, θεωρώντας την εξυπηρέτηση του χρέους ως ύψιστη επιλογή. Δε θα τους κάνουμε τη χάρη αυτή τη φορά. ΓιατίΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ, ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ.

Οι δικοί τους εδώ βλέπουν όμως την ήττα, και επιχειρούν γι αυτό να τρομοκρατήσουν το λαό ακόμη και με φωτιά και τσεκούρι (Βορίδης) εκβιάζοντας την ψήφο του. Δεν είμαστε όμως ραγιάδες όπως αυτοί. Δε θα δεχτούμε άλλο την οικειοθελή υποταγή στα σχέδια υποδούλωσης της χώρας και στα συμφέροντα μιας χούφτας πλουτοκρατών και τοκογλύφων. Θα τους διώξουμε, και θα αποτρέψουμε να ξαναγυρίσουν οι πολιτικές τους, με την ψήφο στις 25 αλλά και τον αγώνα μας την επομένη.

ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ – ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ!

Πάμε στις κάλπες, μετά από 5 χρόνια μνημόνιο, που κατέστρεψαν τη χώρα και τους ανθρώπους της:

Αλλά ήταν και χρόνια που σημαδεύτηκαν από πρωτοφανείς λαϊκές κινητοποιήσεις καιηρωϊκά κινήματα, ανέδειξαν νέες δυνατότητες του λαού, έκαψαν  3 πρωθυπουργούς (Παπανδρέου, Παπαδήμας, Σαμαράς), βύθισαν στην ανυποληψία κόμματα που καθόρισαν τις τύχες τις χώρας τα τελευταία 40 χρόνια, αμφισβήτησαν το πολιτικό σύστημα.

ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΔΩ

 ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ – ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ

Θέλουν «τη σταθερότητα» του συστήματος της διαπλοκής, θέλουν να τα ξεχάσουμε όλασα να μην έγινε τίποτα, να τρομοκρατηθούμε ξανά και να αποδεχθούμε και πάλιτους ίδιους που δεν τολμούσαν να κυκλοφορήσουν στο δρόμο πριν 2 χρόνια. Θέλουν ακόμη χειρότερα, μπροστά στις επερχόμενες πολιτικές εξελίξεις, να περιορίσουμε τις απαιτήσεις μας, να συμβιβασθούμε, να μας πείσουν ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα, να παρακολουθούμε παθητικά τις εξελίξεις.   Δε θα τους κάνουμε τη χάρη!Απέναντι στη «σταθερότητα» που επιδιώκει το σύστηματου κέρδους και της αγοράς, θα επιδιώξουμε την ανατροπή του, την πραγματική δημοκρατία, την ανεξαρτησία, την κοινωνική και πολιτική δικαιοσύνη. Την αναγέννηση της χώρας και του εργαζόμενου λαού της.

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ!

Είναι ίδιοτο πρόγραμμαόλων αυτών, στις καρέκλες διαφέρουν κυρίως:Ονομάζεται συνέχιση της πολιτικής των μνημονίων.Το κρύβουν πίσω από εκβιασμούς, αποπροσανατολισμούς και ασάφειες. Αλλά το email Χαρδούβελη ενώ κρύβει όσα άλλα κουβεντιάζουν, μας δείχνει όσα έχουν ήδη αποδεχτεί σαν άμεσα μέτρα:

Επί πλέον, «εάν διαπιστωθεί πως στις 1/7/2015 υπάρχει πρόβλημα στην εκτέλεση του προϋπολογισμού»:

Και αμέσως μετά σχεδιάζουν:

Δε χρειάζονται νέα μέτρα για να συνεχιστεί η καταστροφή, θα αρκούσε η συνέχιση και εφαρμογή των ήδη ψηφισμένων εφαρμοστικών νόμων. Γι΄αυτό και χρειάζονται οι δικοί μας αγώνες, την επομένη των εκλογών.

 ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ

Ξέρουμε ότι καμία λύση δε χαρίζεται. Ιδιαίτερα τώρα, απέναντι σε λογικές της «ανάθεσης» που κυριάρχησαν,  χρειάζεται ο κινητοποιημένος και οργανωμένος λαός. Προϋπόθεση για λύση σε όφελός μας είναι η οργάνωση, η κλιμάκωση και ο συντονισμός των αγώνων μας. Από τα κάτω, στην εργασία και τη γειτονιά, παραμερίζοντας τις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού, με κοινή δράση παρά τις ιδεολογικές διαφορές.

Ελπίζουν ότι μπορούν ακόμα να διασώσουν το σάπιο σύστημα της εκμετάλλευσης και της διαπλοκής που κλονίζεται συθέμελα, ακόμα κι αν χάσουν. Θα τους χαλάσουμε τα σχέδια και πάλι.

Να διεκδικήσουμεοργανωμένα και αποφασιστικά, μέσα από τα συνδικάτα και τα κινήματα,αλλά και να εμπνεύσουμε ανοίγοντας δρόμους. Να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο πολιτικό κίνημα ανατροπής που θα αλλάξει τα πάντα. Να αποτρέψουμε την επιβίωση ή την παλινόρθωση των ίδιων πολιτικών. Να συμπεριλάβουμε ολόκληρο το σύστημα, την πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία, τον πολιτισμό στο στόχαστρο της αμφισβήτησης και της ριζοσπαστικής αλλαγής. Οι εκλογές πρέπει να γίνουν σταθμός στη μεγάλη πορεία της οικοδόμησης λύσεων σε όφελος του λαού και του τόπου, αλλά αυτό εναπόκειται στους δικούς μας αγώνες.

Ραντεβού στους νέους αγώνες την 26ηΙανουαρίου

Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς

Ενάντια στα μέτρα Δ.Ν.Τ. – Ε.Ε. – Κυβέρνησης

E-mail:epitropikifisias@gmail.comTηλ.:6974105775