Να σταματήσει άμεσα κάθε ποινική διαδικασία κατά των 11 πολιτών του Δήμου Κηφισιάς που διεκδίκησαν την κατάργηση των διοδίων, ζητάει με ομόφωνο ψήφισμά του το Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς που πήρε στη συνεδρίαση της Τετάρτης 27 Ιανουαρίου 2016.

Ακολουθεί το ψήφισμα που εξέδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς:

«Την άμεση παύση κάθε ποινικής διαδικασίας κατά των συμπολιτών μας, των εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των εκπροσώπων φορέων και συλλογικοτήτων, που διεκδικούν την κατάργηση των διοδίων και την ελεύθερη κυκλοφορία μέσα στην Αττική. Την ώρα που μισθοί και συντάξεις κόβονται, δεν μπορεί να αυξάνεται και πάλι η τιμή των διοδίων και να προετοιμάζονται οι τοποθετήσεις νέων για τη γέφυρα της Βαρυμπόμπης και του Αγίου Στεφάνου και την ίδια στιγμή, συμπολίτες μας να σέρνονται στα δικαστήρια επειδή διεκδίκησαν το αυτονόητο.

Οι δρόμοι έχουν κατασκευαστεί με δικά μας χρήματα, τους έχουμε πληρώσει και αρνούμαστε να τους πληρώνουμε εσαεί σε τρίτους. Είμαστε αντίθετοι στην ποινικοποίηση των διεκδικήσεων των συμπολιτών μας και εκφράζουμε τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας στον αγώνα τους.

»Είμαστε αντίθετοι στην τοποθέτηση νέων διοδίων.

»Είμαστε αντίθετοι στην τοποθέτηση διοδίων μέσα στην Αττική!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.