Παρακαλώ, επιτρέψτε μου να το ξεκαθαρίσω απ? την αρχή : Όσα αναφέρω πιο κάτω, τα αναφέρω μόνο και μόνο για την προστασία του θεσμού !
Στον πρόσφατο εορτασμό για την 25η Μαρτίου, αποφασίστηκε να γίνει μόνο μία παρέλαση μαθητών, στην Κηφισιά.
Στήθηκε, λοιπόν, μια πρόχειρη εξέδρα, με κάποιες καρέκλες, για να καθίσουν ? υποτίθεται ? τα μέλη των Δημοτικών Συμβουλίων και άλλοι παράγοντες της Κηφισιάς, της Ν. Ερυθραίας και της Εκάλης.
Ενώ όμως υπήρχαν αρκετές καρέκλες για τους Προέδρους των Τοπικών Συμβου-λίων και τους κεντρικούς Συμβούλους, με τα ονόματά τους τοποθετημένα στις καρέκλες, για τους Συμβούλους των Δημοτικών Κοινοτήτων Κηφισιάς, Ν. Ερυθραίας και Εκάλης, υπήρχαν μεν καρέκλες, χωρίς όμως τα ονόματα των Συμβούλων ! Σ? αυτές λοιπόν τις καρέκλες, αφού δεν υπήρχαν ονόματα, κάθισαν δημότες !
Αν θυμηθούμε ότι το ίδιο πράγμα είχε συμβεί και στην τελετή της Ορκομωσίας των Δημοτικών Αρχών πριν από λίγο καιρό, τότε θα πρέπει να αναρωτηθούμε αν αυτά τα περιστατικά ήσαν τυχαία ή αν έγινε κάποια πρώτη προσπάθεια υποβάθμισης και απαξίωσης του θεσμού, πριν καν εφαρμοσθεί !..
Θέλω να πιστεύω ότι από λάθος συνέβησαν αυτά τα περιστατικά και ότι οι υπεύθυνοι θα φροντίσουν ώστε να μην ξανασυμβούν !
Χρυσούλα (Σωσώ )
Μέντζου
Σύμβουλος
Δημοτικής Κοινότητος Εκάλης

Προηγούμενο άρθροΔιαμαρτυρία του συλλόγου “Στροφύλι” για την παρέλαση
Επόμενο άρθρο«ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ, ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.