ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΚΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ,  ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

ΚΗΦΙΣΙΑ 24.5.2014

Αγαπητοί συμπολίτες,

Την προηγούμενη Κυριακή 18 Μαΐου, δώσαμε έναν έντιμο και ειλικρινή αγώνα.

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ των τριών δημοτικών κινήσεων ΑΝΑΣΑ, ΑΛΛΑΖΩ και ΠΟΛΙΤΕΣ συμφωνήσαμε σε ένα πλαίσιο αρχών που βασικά είχε τρεις άξονες.

  1. Θεσμικών αλλαγών.
  2. Διαχείριση με συμμετοχή του πολίτη και απόλυτη διαφάνεια.
  3. Οραματικών στοιχείων για την αυτοδιοίκηση και την ανάπτυξη της πόλης μας.

Δώσαμε αυτήν την εκλογική μάχη με πενιχρά οικονομικά μέσα και αποκλεισμένοι πλήρως από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Καταφέραμε και πείσαμε 5000 χιλιάδες συμπολίτες να μας υποστηρίξουν σε αυτήν την προσπάθεια, δεν επιτύχαμε όμως τον στόχο που είχαμε θέσει να είμαστε παρόντες στη δεύτερη Κυριακή.

Σε όλη την προεκλογική περίοδο αναλύαμε το πρόγραμμά μας και επισημαίναμε την αναγκαιότητα να ανατραπεί ένα σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς που έχει επιβληθεί στην Κηφισιά εδώ και είκοσι χρόνια, ανατροπή που θα στηριζόταν σε βασικές αρχές και αξίες που εμείς προτείναμε.

Είναι προφανές ότι έχουμε διαφορετικές αντιλήψεις από τους άλλους εκλογικούς συνδυασμούς και αυτός ήταν ο λόγος που δεν συμπράξαμε πριν από τις εκλογές.

Στην ανακοίνωση που έδωσε στην δημοσιότητα η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ακριβώς αυτά τα θέματα, αν και διαπιστώνω με λύπη ότι ο τοπικός τύπος συνεχίζει να μας αποκλείει και να μην δημοσιεύει αυτούσια την ανακοίνωσή μας.

Η απόφαση των πολιτών για την στάση που θα κρατήσουν την επόμενη Κυριακή, δεν εξαρτάται από την συμφωνία που μπορεί να υπάρξει μεταξύ των επικεφαλής των εκλογικών συνδυασμών αλλά από την δημόσια δέσμευση που μπορούν να αναλάβουν πάνω στις βασικές αρχές που ευθαρσώς διατυπώνουμε στην ανακοίνωσή μας.

Εμείς, καλούμε όλους τους συμπολίτες μας την Κυριακή να ψηφίσουν και έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη ότι θα ψηφίσουν με βάση τις αρχές που διατυπώσαμε.

 

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Έχω μάθει να μιλώ δημόσια και να εκφράζω όχι την προσωπική μου άποψη αλλά την συλλογικότητα. Πιστεύω ότι τηλεφωνικές συνομιλίες με απειλητικό ή εκβιαστικό περιεχόμενο δεν με αγγίζουν.

Αντί λοιπόν να με κατηγορείται για κινήσεις που δεν έκανα στο παρελθόν και για τις οποίες δικαιώθηκα, προσπαθήστε να πείσετε τους ψηφοφόρους ότι πραγματικά αξίζετε να διοικήσετε την πόλη.   

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.