Παρακολουθώντας τηλεόραση έχω γίνει έξαλλος από το γεγονός ότι καλούμαστε να πληρώνουμε χρήματα για κρατικά κανάλια, όμως τον ρόλο αυτό δεν τον παίζει καλά η ΕΡΤ, αλλά με απόλυτη συνέπεια το MEGA.
Είναι αδικία και αθέμιτος συναγωνισμός για τους ιδιοκτήτες αυτού του ηρωικού καναλιού το γεγονός ότι ενώ αποτελούν την ηχώ της κυβέρνησης, του ΣΕΒ και της Τρόικα, την κρατική χρηματοδότηση την παίρνει η ΕΡΤ. Γιατί αυτή η αδικία και γιατί να την αποδεχόμαστε ως πολίτες;
Και αφού εντέλει το MEGA και ο ΔΟΛ, τα παίρνουν πλαγίως μέσω Μεγάρου και δεν ξέρω τι άλλων οδών, γιατί αυτό να μην γίνει και επίσημο και να υποκρινόμαστε όλοι ότι δήθεν το κρατικό κανάλι είναι η ΕΡΤ; Τώρα που ο μεγάλος πατριώτης βρίσκεται στο τιμόνι και αλλάζει την χώρα οδηγώντας την στον με ταχύτητα στον 25ο αιώνα, είναι η ευκαιρία αυτοί οι αναχρονισμοί του παρελθόντος να εκλείψουν. Γι? αυτό ας ενώσουμε όλοι οι πολίτες μαζί τη φωνή μας ενάντια στην αδικία.
Απαιτώ να πληρώνω για το MEGA και όχι για την ΕΡΤ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.