Περισσότεροι από εκατό συμπολίτες, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας το βράδυ της Δευτέρας 2 Ιουλίου 2012 στη Βίλα Κώστα, τον περιβάλλοντα χώρο του Πνευματικού Κέντρου της Ν. Ερυθραίας και πολλοί από αυτούς για πρώτη φορά, όπου κατέθεσαν τη δική τους άποψη στην ανοιχτή συνέλευση και ένοιωσαν τον ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, ως το δικό τους εργαλείο πολιτικής συμμετοχής και παρέμβασης.

Στη συνέλευσή μας ο Γιάννης Μηλιός, υπεύθυνος του οικονομικού σχεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, καθηγητής πολιτικής οικονομίας και υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012 στην Α΄ περιφέρεια της Αθήνας, παρουσίασε τον προγραμματικό σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ για την προετοιμασία του, ενόψει του συνέδριου όπως αυτό προγραμματίστηκε για την ερχόμενη άνοιξη, από την Π.Σ. το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ήταν μια εντυπωσιακή συνέλευση σε άριστο κλίμα και πρωτόγνωρο ενθουσιασμό, που διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, με τη συνοδεία στο τέλος της γνωστής τσικουδιάς και των εδεσμάτων που τη συνόδευαν.

Η Τ. Ε. ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Κηφισιάς πολλαπλασιάζει καθημερινά τα μέλη της και καλεί όλες και όλους που πλήττονται από τις μνημονιακές πολιτικές της τρικομματικής κυβέρνησης του οικονομικού κατεστημένου σε Ελλάδα και Ευρώπη, προκειμένου μέσα και από τη ζωντανή συμμετοχή τους στη διαμόρφωση πολιτικής και στήριξης της κοινοβουλευτικής ομάδας, αλλά και της κινηματικής δράσης του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, να δυναμώσουν τον δικό τους αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.