Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Νέας Ερυθραίας «ΗΛΙΟΣ», για τα έτη 2009-2010 και 2010-2011 θα συγκαλέσει την προβλεπόμενη από το καταστατικό Γενική Συνέλευση των μελών του την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 12:00 στην αίθουσα διδασκαλίας του Συλλόγου, Λεωφ. Κηφισίας 328, Κηφισιά.
Τα θέματα που θα συζητηθούν στην ημερήσια διάταξη θα είναι:
•Οικονομικός απολογισμός της διετίας
•Απολογισμός Πεπραγμένων
•Προγραμματισμός για τη νέα χορευτική χρονιά
•Διενέργεια αρχαιρεσίας για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και εφορευτικής επιτροπής
Σε περίπτωση που δεν υπάρξει η προβλεπόμενη από το καταστατικό απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 11 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα, χωρίς άλλη ειδοποίηση. Αν και πάλι δεν υπάρξει απαρτία θα πραγματοποιηθεί τελικά την Κυριακή 18  Δεκεμβρίου, την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο με όσο μέλη είναι παρόντα.
Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για τα νέα όργανα του Συλλόγου, μπορούν να επικοινωνούν στο 210-8137682 και στη γραμματεία του Συλλόγου τις ώρες λειτουργίας. Οι υποψηφιότητες θα υποβάλλονται μέχρι την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου  2011 και ώρα 22:00.
Η παρουσία σας στη Γενική Συνέλευση κρίνεται απαραίτητη και θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τη συμπαράσταση σας στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται, όλα αυτά τα έτη λειτουργίας του Συλλόγου.

Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος Μιχάλης Καυγαλάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.