Ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο της Κηφισιάς και τα Συμβούλια των Δημοτικών Ενοτήτων Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης εν όψει του πάνδημου εορτασμού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της 196ης Εθνικής Παλιγγενεσίας ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ:

Α. Για την  Παρασκευή 24η Μαρτίου 2017

  1. Γενικός Σημαιοστολισμός στο Δήμο Κηφισιάς από την ανατολή του ηλίου της 24ης μέχρι και τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου και φωταγώγηση όλων των Δημοσίων, Δημοτικών καταστημάτων και των Ν.Π.Δ.Δ., Οργανισμών και Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 24ης και της 25ης Μαρτίου.
  1. Εορταστικές εκδηλώσεις στα Σχολεία.

10.30 πρωινή   3. Κατάθεση στεφάνων Σχολείων Εκάλης στο Μνημείο των Πεσόντων (Πλατεία Κέννεντυ, Εκάλη)

11.30 πρωινή   4. Κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων (Κηφισιάς και Ζηρίνη, Κηφισιά) από αντιπροσωπείες μαθητών, των Σωμάτων Ελλήνων Προσκόπων και Ελληνικού Οδηγισμού και εκπροσώπους Σωματείων, Συλλόγων, Καθηγητών, Δασκάλων.

Β. Για το Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Ώρα 7.30 πρωινή  1. Οι καμπάνες των Εκκλησιών θα χτυπήσουν χαρμόσυνα.

Ώρα 11.00 πρωινή 2. Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Νέα Ερυθραία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κυρίλλου.

Ώρα 11.30 πρωινή 3. Επιμνημόσυνη δέηση  στο Μνημείο των Πεσόντων (Ελ. Βενιζέλου και Λουκή Ακρίτα, Νέα Ερυθραία) και κατάθεση στεφάνων από το Δήμαρχο και εκπροσώπους των Αστυνομικών Τμημάτων, της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, των αναγνωρισμένων Αντιστασιακών Οργανώσεων και Πολιτικών Κομμάτων.

Ώρα 11.45 πρωινή 4. Εκφώνηση του πανηγυρικού λόγου της ημέρας από το Δήμαρχο Κηφισιάς.

  1. Παρέλαση επί της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νέα Ερυθραία

6.Χορευτικές ομάδες των Δημοτικών Σχολείων σε Ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς (Λεωφόρος Ελ. Βενιζέλου στη Νέα Ερυθραία.

ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝΤΑΙ

Το Δημοτικό Συμβούλιο, τα συμβούλια των Δημοτικών Ενοτήτων Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας, Εκάλης και οι Δημόσιες, Πολιτικές και Αστυνομικές Αρχές του Δήμου, τα Σχολεία, Σωματεία, Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου τα Σώματα Προσκόπων & Ελληνικού Οδηγισμού, η Φιλαρμονική του Δήμου Κηφισιάς και όλοι οι Πολίτες του Δήμου μας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2132007252-259

 

Κηφισιά 10 Μαρτίου 2017

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ Θ. ΘΩΜΑΚΟΣ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.