Την πρώτη του συνεδρίαση πραγματοποίησε την Ιουλίου στο ΥΠΕΧΩΔΕ το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα Διαχείρισης και Ανάπλασης Κηφισού (ΦΔΑΚ), έπειτα από πρόσκληση του νέου προέδρου του, καθηγητή Παναγιώτη Σίσκου.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που ορίσθηκε με απόφαση του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ  Γιώργου Σουφλιά, αποτελείται από τους: πρόεδρο Παναγιώτη Σίσκο, καθηγητή Περιβαλλοντικής Χημείας του Πανεπιστημίου Αθηνών, αναπληρωτή πρόεδρο Παναγιώτα Καπερώνη, διευθύντρια ΔΕΑΑΠ ΥΠΕΧΩΔΕ και μέλη τους Μάνο Παπανικολάου, διευθυντή Οργανισμού Αθήνας με αναπληρωτή τον αρχιτέκτονα μηχανικό Σταύρο Ορεστίδη, Παναγιώτη Τσίτουρα, πρόεδρο της Οικολογικής Εξόρμησης Αττικής με αναπληρωτή τον Κωνσταντίνο Λάσκαρη, αναπληρωτή γενικό γραμματέα της Οικολογικής Εξόρμησης Αττικής, Δανάη Αντωνάκου, αντινομάρχη Περιβάλλοντος της Νομαρχίας Αθηνών με αναπληρώτρια την Νίνα Μπένου Καπέλη, Δημήτρη Κουτσογιάννη, καθηγητή Τομέα Υδραυλικών Πόρων και Περιβάλλοντος του ΕΜΠ με αναπληρωτή τον Μανώλη Αφτιά, καθηγητή του ιδίου τμήματος του ΕΜΠ, Νίκο Χιωτάκη, δήμαρχο Κηφισιάς και πρόεδρο του ΕΣΔΚΝΑ με αναπληρωτή τον Σταύρο Κόντο, δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας, Δημήτρη Τζίτζιφα, δήμαρχο Μεταμόρφωσης με αναπληρωτή τον Παναγιώτη Φωτιάδη, δήμαρχο Αχαρνών.
Το Διοικητικό Συμβούλιο συνεδρίασε σε πλήρη απαρτία και συγκροτήθηκε σε Σώμα. Η απερχομένη αναπληρώτρια πρόεδρος Ευτυχία Παναγιωτοπούλου παρέδωσε το αρχείο του ΦΔΑΚ στο νέο πρόεδρο Παναγιώτη Σίσκο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του. Ο νέος πρόεδρος Παναγιώτης Σίσκος ευχαρίστησε τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. για το έργο το οποίο παρήγαγαν χωρίς την αναγκαία οικονομική στήριξη. Ο ίδιος μετέφερε την πολιτική απόφαση του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ Γ. Σουφλιά για την πλήρη λειτουργία και χρηματοδότηση του Φορέα και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι με τη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων και ενδιαφερομένων μερών, σύντομα θα ξεκινήσει η αποκατάσταση και ανάπλαση του πολύπαθου Κηφισού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.