Οι επικεφαλής των δημοτικών κινήσεων ΑΝ.Α.Σ.Α.-αλλάΖΩ-ΠΟΛΙΤΕΣ (κ. Π.Κανακάκης, Γ.Σκορδίλης, Γ.Τσαγκάρης) κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της προγραμματικής πρότασης του εκλογικού συνδιασμού "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ"
Οι επικεφαλής των δημοτικών κινήσεων ΑΝ.Α.Σ.Α.-αλλάΖΩ-ΠΟΛΙΤΕΣ (κ. Π.Κανακάκης, Γ.Σκορδίλης, Γ.Τσαγκάρης) κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της προγραμματικής πρότασης του εκλογικού συνδιασμού "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ"
Ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Κανακάκης (στο μέσον) και οι επικεφαλής των δημοτικών κινήσεων ΑλλάΖΩ καιΠΟΛΙΤΕΣ Γιώργος Σκορδίλης και Γιάνηης Τσαγκάρης κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της προγραμματικής πρότασης του εκλογικού συνδυασμού “ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ”. Συντονίστρια η Ναταλία Στεφανίδου

“Αλλάζω, με την Ανάσα, για τους Πολίτες».
Αυτό ήταν το κεντρικό σύνθημα στην κυριακάτικη εκδήλωση στην διάρκεια της οποίας ο υποψήφιος Δήμαρχος Κηφισιάς  Παναγιώτης Κανακάκης («Ανάσα») και οι επικεφαλής των Δημοτικών Κινήσεων «Αλλάζω» Γιώργος Σκορδίλης και «Πολίτες» Γιάννης Τσαγκάρης, παρουσίασαν τον Συνδυασμό «Συνεργασία » με τον οποίο θα διεκδικήσουν την Δημοτική Αρχή του (ενιαίου) Δήμου Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης.

«Επιτέλους είμαστε μαζί όλοι όσοι θέλουμε να αλλάξει το τοπίο στο Δήμο μας» ήταν η επωδός στις αναφορές όλων όσων βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στη «Βίλα Κώστα» στη Νέα Ερυθραία και έδωσαν ομόθυμα την συγκατάθεσή τους σε αυτή τη νέα προσπάθεια.

Πρόσωπα από την πολιτική, κοινωνική, πολιτιστική ζωή του τόπου, άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών δήλωσαν με θέρμη την στήριξή τους στη νέα Δημοτική Παράταξη ενώ παράλληλα ζήτησαν την άμεση λήψη πρωτοβουλιών για τα καυτά θέματα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας.

Οι κύριοι άξονες των ομιλιών του Υποψηφίου Δημάρχου και των εκπροσώπων των δύο Δημοτικών Κινήσεων, εντοπίσθηκαν στα εξής σημεία:

• στην αναπτυξιακή πολιτική
• στην κοινωνική πολιτική
• στην προάσπιση της ποιότητας ζωής, της ιστορίας ,των παραδόσεων, της φυσιογνωμίας και του φυσικού περιβάλλοντος της πόλης μας
• στην οργανωτική και παραγωγική ανασυγκρότηση των υπηρεσιών του  Δήμου
• στην ενίσχυση του χαρακτήρα και του παρεμβατικού ρόλου της Τ.Α. ως θεσμού άμεσης δημοκρατίας και συμμετοχής της τοπικής κοινωνίας στα κέντρα λήψης των αποφάσεων.

Η «Συνεργασία» θα έχει σκοπό να υπηρετήσει με συνέπεια τις παραπάνω θέσεις προτείνοντας ένα νέο μοντέλο διοίκησης -σε ευθεία αντιπαράθεση με τις  μνημονιακές πολιτικές- και το οποίο θα είναι απαλλαγμένο:

– Από τη Δημαρχοκεντρική αντίληψη διοίκησης

– Από τα φαινόμενα κακοδιαχείρισης και αδιαφάνειας

– Από πρακτικές πελατειακού χαρακτήρα

– Από κομματικές και συντεχνιακού χαρακτήρα εξαρτήσεις και θα βασίζεται στη συμμετοχή των πολιτών

Συγχρόνως θα προσβλέπει:

– στην αξιολόγηση των πραγματικών αναγκών στο σύνολο του Δήμου

– στην απαρέγκλιτη λειτουργία όλων των θεσμικών οργάνων του Δήμου

– στον έλεγχο της υλοποίησης όλων των αποφάσεων από την αρμόδια Εκτελεστική Επιτροπή.

– στην αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας και του ανθρώπινου δυναμικού προς όφελος των πολιτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.