Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2017, ατόμων για τη συνέχιση του έργου « Δίκτυο Δομών Κοινωνικής Αλληλεγγύης στον Δήμο Κηφισιάς» ανακοίνωσε ο ΜΚΟ ΦΑΡΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ.

Οι Κοινωνικές Δομές που θα υποστηριχθούν στη συνέχιση της λειτουργίας τους στο Δήμο Κηφισιάς είναι:

  1. ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ
  2. ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ
  3. ΔΟΜΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ
  4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΟΝΟΥ

Για τη στελέχωση των Κοινωνικών Δομών του Σχεδίου Δράσης, οι έμμεσα ωφελούμενοι είναι άνεργοι/ες νέοι/ες έως 30 ετών οι οποίοι θα προσληφθούν από το ΜΚΟ ΦΑΡΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ

Η αναλυτική παρουσίαση των θέσεων και των ειδικοτήτων καθώς και ολόκληρη η ανακοίνωση έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του του ΜΚΟ ΦΑΡΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ (faros-elpidas.gr) και στην ιστοσελίδα των Κοινωνικών Δομών αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Κηφισιάς (www.domeskifisias.gr)

Προϋποθέσεις συμμετοχής: Οι ωφελούμενοι της πράξης πρέπει σωρευτικά να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις συμμετοχής:

  • να είναι έως 30 ετών.
  • να είναι άνεργοι με δελτίο ανεργίας σε ισχύ
  • να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες άλλου κράτους μέλους της Ε.Ε. ή ναείναι ομογενείς ή μετανάστες με δικαίωμα διαμονής και απασχόλησης στη χώρα μας και
  • Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλλουν φάκελο αίτησης εργασίας ταχυδρομικά με αποστολή στη διεύθυνση: ΦΑΡΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ, (Νέα Δνση ΜΚΟ) Φιλαδελφείας 2 & Λιοσίων , ΤΚ 10440, Αθήνα ή με επί τόπου παράδοση στην Διεύθυνση Μ. Αντύπα 3 – 5 Κάτω Κηφισιά από Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-15.00.Ο φάκελος πρέπει να φέρει την ένδειξη «Αίτηση Εργασίας» σύμφωνα με το σχετικό υπόδειγμα που επισυνάπτεται. Ως ημερομηνία λήξης προθεσμίας υποβολής αίτησης εργασίας ορίζεται η 10/02/2017 και ώρα 15.00 (βάσει σφραγίδας ταχυδρομείου).
  • Πληροφορίες στο τηλ. 2155505717 και 2106230919 και 210 8087189 (Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00-15.00).

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ 

  1. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

2.ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

3.ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΟΜΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ

4.ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΟΝΟΥ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.