Υπεγράφη από τoν υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργο Σταθάκη, η έγκριση των παρεκκλίσεων από τους όρους δόμησης, ως προς την αύξηση του επιτρεπόμενου αριθμού ορόφων για την κατασκευή προσθήκης κατ΄ επέκταση, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ερυθραίας, όπως ενημερώνει ο Δήμος Κηφισιάς.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση του Δήμου σημειώνεται:

Μια ακόμα διαδικασία ολοκληρώνεται μετά τις συντονισμένες προσπάθειες του δημάρχου Κηφισιάς, Γιώργου Θωμάκου, και του αντιδημάρχου Νέας Ερυθραίας, Μιχάλη Καυγαλάκη, ώστε να φτάσουμε στην ανακατασκευή και την προσθήκη νέου κτηρίου περίπου 1.400 τ.μ.

Με την έγκριση των παρεκκλίσεων από τους όρους δόμησης, ως προς την αύξηση του επιτρεπόμενου αριθμού ορόφων του κτηρίου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ερυθραίας σε σχέση με το υφιστάμενο διατηρητέο κτίσμα ολοκληρώθηκε επισήμως ο φάκελος για το «λαβωμένο σχολείο». Επόμενο βήμα είναι η κατάθεσή του στην ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε. για την έκδοση αδείας δόμησης.

Το σχολείο θα ξαναζήσει και θα παραδοθεί στις επόμενες γενιές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.