Τον Σεπτέμβριο συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι συνοικιακές συνελεύσεις στον Δήμο Κηφισιάς, στις οποίες θα συζητηθούν και θα επιλεγούν, σύμφωνα με τον Δήμο, τα έργα του Συμμετοχικού Προϋπολογισμού.

Ήδη έχουν προγραμματιστεί οι εξής συνελεύσεις:

  • 4 Σεπτεμβρίου 2017 – 19.00: Συνοικισμός Ν. Ερυθραίας – ΚΑΠΗ Ν. Ερυθραίας (Κ. Βάρναλη 58).
  • 5 Σεπτεμβρίου 2017 – 18.30: Αδάμες, 3ο Λύκειο Κηφισιάς (Πελοποννήσου 3).
  • 14 Σεπτεμβρίου 2017 – ώρα 18.30: Μορτερό, Εντευκτήριο Αγίας Ματρώνας (Ηλία Βενέζη & Σπύρου Λούη).
  • 18 Σεπτεμβρίου 2017 – ώρα 18.30: Ν. Κηφισιά (από Ελαιών έως Ούλεν) – Πνευματικό Κέντρο Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος (Παυσιλύπου 1 & Κηφισού).
  • 19 Σεπτεμβρίου 2017 – ώρα 18.30: Εθνικιστών & Αναπήρων Πολέμου Ν. Ερυθραίας, 2ο & 3ο Δημοτικό Ν. Ερυθραίας (Σπετσών & Ψαρών).
  • 21 Σεπτεμβρίου 2017 – 19.00: Άνω Κηφισιά, 5ο Δημοτικό Σχολείο, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων (Μπακογιάννη 31).

Τον Ιούλιο ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για τις Συνοικιακές Συνελεύσεις Γιώργος Τσούλος βρέθηκαν στις γειτονιές της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης και κατέγραψαν τα προβλήματα των πολιτών.

Ο κ. Θωμάκος ενημέρωσε τους πολίτες για την υλοποίηση των έργων του Συμμετοχικού Προϋπολογισμού του 2016 και  την πορεία υλοποίησης των έργων για το 2017. Αναφέρθηκε επίσης και στα οφέλη των Συνοικιακών Συνελεύσεων οι οποίες συνεισφέρουν στην επίλυση μικρών ή και μεσαίων τεχνικών προβλημάτων και συνδράμουν ενεργά στην αντιμετώπιση της καθημερινότητας.

Από την πλευρά του ο κ. Τσούλος ενημέρωσε τους πολίτες για τα Συνοικιακά Συμβούλια, μια σύγχρονη, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, μορφή άμεσης δημοκρατίας και συμμετοχής των πολιτών στα κοινά, που θα αναβιώσουν στον Δήμο Κηφισιάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.