Την Παρασκευή 18 Ιουνίου, στον προαύλιο χώρο του Λυκείου πραγματοποιήθηκε, με τη φροντίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και τη συμμετοχή και τη συμπαράσταση του σχολείου, η γιορτή αποφοίτησης των μαθητών της Γ΄ Λυκείου.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε τελετή απονομής της «Επετηρίδας» των αποφοίτων, ενώ μαθητικό συγκρότημα παρουσίασε μουσικό πρόγραμμα και συνόδευσε το χορό των μαθητών.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους : η Δήμαρχος της Νέας  Ερυθραίας κ. Β. Ταμβάκη, ο πρόεδρος Επιτροπής Παιδείας κ. Α. Μπιτζάνης, ο πρόεδρος της ΔΕΑΝΕ κ. Ν. Μαραγκουδάκης, η πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου κ. Μ. Μενδωνίδου, οι κ. Μ. Πετούση και Ε. Χατζηαντωνάκη από τον Μορφωτικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Ν. Ερυθραίας, ο Δημοτικός σύμβουλος κ. Χ. Τζανετής κ.α.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί την Σχολική Επιτροπή που ομόφωνα αποφάσισε να επιχορηγήσει τη γιορτή, και τη ΔΕΑΝΕ που συνέδραμε το Σύλλογο οικονομικά στην έκδοση της Επετηρίδας των μαθητών της Γ΄ Λυκείου. Επίσης το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου, για την προσφορά σε  κάθε  απόφοιτο από  ένα  αντίτυπο  του  βιβλίου  του Απ.  Δόμβρου  «Τα Ερυθραιώτικα» και την Επιτροπή Παιδείας, καθώς και τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου και τη Δημοτική Αστυνομία για τη συμπαράστασή τους.
Ευχαριστούμε επίσης το Μορφωτικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Ν. Ερυθραίας για την οικονομική ενίσχυση,  καθώς και τους γονείς για τα νόστιμα εδέσματα που πρόσφεραν στη γιορτή μας.
Τις ευχαριστίες μας στους καθηγητές, στους γονείς και στους μαθητές που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και σε όσους βοήθησαν έμπρακτα για τη διεξαγωγή της γιορτής.
Τις καλύτερες ευχές μας για  ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ και ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ!  στους απόφοιτους μαθητές μας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων  του Λυκείου Νέας Ερυθραίας :
Ευχαριστεί το Δήμο Νέας Ερυθραίας, για την επιχορήγηση του Συλλόγου με το ποσό των 2000 ευρώ, για την πολιτιστική δράση του Συλλόγου και την επικουρική του παρέμβαση στις λειτουργικές ανάγκες του σχολείου.
Για το Δ.Σ.
Η πρόεδρος  Μαρία Πεχλιβάνογλου
Η γραμματέας Ειρήνη Αντωνίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.