Ορίστηκαν, με απόφαση του δημάρχου Κηφισιάς, Γιώργου Θωμάκου, οι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου.

Σύμφωνα με την απόφαση ο δήμαρχος αναθέτει στους ακόλουθους δημοτικούς συμβούλους την εποπτεία και τον συντονισμό συγκεκριμένων δράσεων του Δήμου, καθώς και την υπογραφή, με εξουσιοδότησή του, συγκεκριμένων εγγράφων και πιστοποιητικών:

 • Στη δημοτική σύμβουλο Δήμητρα Αγαπάκη, ως εντεταλμένη Νομικής Υπηρεσίας, τις αρμοδιότητες της εποπτείας και ευθύνης του Τμήματος της Νομικής Υπηρεσίας.
 • Στον δημοτικό σύμβουλο Ευάγγελο Αυλήτη, ως εντεταλμένο Επιχειρηματικότητας, τις αρμοδιότητες: α) Του σχεδιασμού και της υλοποίησης μέτρων και δράσεων ενίσχυσης του τοπικού εμπορίου, των αγορών και υπηρεσιών της Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας. β) Της λειτουργίας του Γραφείου Επιχειρηματικότητας του Δήμου και της εποπτείας -ως προς την επιχειρηματικότητα- του υπό σύσταση Τμήματος Επιχειρηματικότητας & Τουρισμού της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας, Οργάνωσης & Πληροφορικής.
 • Στον δημοτικό σύμβουλο Σταύρο Ζαπάντη, ως εντεταλμένο Υποδομών, Προγραμματισμού κι Αειφόρου Ανάπτυξης, τις αρμοδιότητες: α) Της εποπτείας συντήρησης και λειτουργίας των παιδικών χαρών του Δήμου. β) Της εποπτείας και ευθύνης της λειτουργίας των Τμημάτων Προγραμματισμού, Μελετών και Ηλεκτρομηχανολογικού της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών. γ) Της ευθύνης για την εκπόνηση και παρακολούθηση του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης και Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου. δ) Της εποπτείας της συντήρησης και αποκατάστασης βλαβών κάθε είδους ενεργειακών συστημάτων του Δήμου (θέρμανση, ψύξη, κλιματισμός) και της λειτουργίας της αποθήκης των. ε) Της μέριμνας για την προώθηση πρωτοβουλιών εξοικονόμησης ενέργειας κατά τη λειτουργία των κινητών και ακινήτων εγκαταστάσεων του Δήμου (κτήρια, αυτοκίνητα, πάρκα κ.λπ.). ζ) Της μακροπρόθεσμης ευαισθητοποίησης των πολιτών σε ενεργειακά θέματα. Επιπλέον την εποπτεία του Α΄ ΚΑΠΗ Κηφισιάς.
 • Στη δημοτική σύμβουλο Κατερίνα Καραλή, ως εντεταλμένη ΚΑΠΗ Νέας Ερυθραίας, την αρμοδιότητα της εποπτείας του ΚΑΠΗ της Νέας Ερυθραίας.
 • Στον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Κομιανό, ως εντεταλμένο Πρασίνου, την αρμοδιότητα της εποπτείας του Τμήματος Συντήρησης Πρασίνου και Κηποτεχνίας της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου.
 • Στον δημοτικό σύμβουλο Δημήτριο Μωράκη, ως εντεταλμένο Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού, την αρμοδιότητα της εποπτείας της λειτουργίας των Τμημάτων: α) Σχεδιασμού και εποπτείας καθαριότητας, μεταφόρτωσης, ανακύκλωσης και κομποστοποίησης, ως προς το έργο της αποκομιδής των ανωτέρω. β) Αποκομιδής απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών. γ) Καθαρισμού κοινοχρήστων χώρων – κοιμητηρίων και ειδικών συνεργείων. δ) Ηλεκτροφωτισμού, ηλεκτρομηχανολογικών έργων και σηματοδότησης.
 • Στον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Παντελεάκη, ως εντεταλμένο Προσχολικής Αγωγής Κηφισιάς, την αρμοδιότητα της εποπτείας των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς.
 • Στον δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Ραυτόπουλο, ως εντεταλμένο Μουσειακής Πολιτικής, την αρμοδιότητα της καταγραφής, ανάδειξης και προβολής ιστορικών και αρχαιολογικών μνημείων και ευρημάτων, καθώς και της εποπτείας έργων και εργασιών για την λειτουργία της «Αρχαιολογικής Συλλογής Κηφισιάς».
 • Στη δημοτική σύμβουλο Χριστίνα-Μαρία Τσιάμα, ως εντεταλμένη Ελεύθερου Πανεπιστημίου, την αρμοδιότητα της εποπτείας του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Δήμου «Νικόλαος Αντωνόπουλος» σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας».
 • Στον δημοτικό σύμβουλο Γεώργιο Τσούλο, ως εντεταλμένο Τοπικής Δημοκρατίας, την αρμοδιότητα της Προετοιμασίας, Οργάνωσης, Υλοποίησης των Συνοικιακών Συνελεύσεων, Συνοικιακών Συμβουλίων μετά την εκλογή των, καθώς και της συγκέντρωσης – ταξινόμησης των προτάσεων του Συμμετοχικού Προϋπολογισμού.
 • Στη δημοτική σύμβουλο, Τριανταφυλλιά (Ρόζυ) Χαριτοπούλου, ως εντεταλμένη Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης, τις αρμοδιότητες: α) Της εποπτείας του Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος & Πρασίνου. β) Της μελέτης, σχεδίασης, εισήγησης και παρακολούθησης συστημάτων και προγραμμάτων ανακύκλωσης, κομποστοποίησης και χωριστής διαλογής αποβλήτων, προσωρινής αποθήκευσης, μεταφόρτωσης κι επεξεργασίας των στερεών αποβλήτων.
 • Στη δημοτική σύμβουλο Κλεοπάτρα Χατζοπούλου, ως εντεταλμένη Προσχολικής Αγωγής Νέας Ερυθραίας, την αρμοδιότητα της εποπτείας των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας.

Επίσης ορίζονται ως άμισθοι σύμβουλοι του Δήμου:

 • Ο κ. Δημήτρης Αγγελίδης, σύμβουλος Επιχειρήσεων, για θέματα Ανάπτυξης.
 • Ο κ. Σταύρος Απέργης, οικονομολόγος, για θέματα Οικονομίας.
 • Ο κ. Ιωάννης Μελάς, πρώην δημοτικός σύμβουλος, που διετέλεσε και πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου, για θέματα Πολιτισμού.
 • Ο κ. Ιωάννης Σκλάβος, αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ,, για θέματα Ασφαλείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.