Με τους διευθυντές των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και από τις τρεις δημοτικές ενότητες, Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης συναντήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 31 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης.

Οι εκπαιδευτικοί έθεσαν στο Δήμαρχο Κηφισιάς, τον Πρόεδρο της ΔΕΠ και αντιδήμαρχο Χωροταξίας Πόλης, Νικόλαο Παναγιώτου και τους προέδρους των Σχολικών Επιτροπών της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, Ιωάννη Διονυσσιώτη και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, Ηλιάνα Στεφανάκου, τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν τα σχολεία.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης αφού τους ευχαρίστησε για την συνεργασία που έχουν μέχρι σήμερα και το σπουδαίο έργο που επιτελούν, τους ενημέρωσε για την οικονομική κατάσταση του Δήμου Κηφισιάς από τις συνεχείς μειώσεις της τακτικής επιχορήγησης προς τους Ο.Τ.Α. και τόνισε ότι οι εκπαιδευτικοί δίνουν έναν μεγάλο αγώνα για να εκτελούν κάτω από αυτές τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες το καθήκον τους έχοντας στη διάθεση τους ελάχιστα μέσα.

«Καλούμαστε σήμερα περισσότερο από ποτέ, που η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει κάθε ελληνική οικογένεια, ενωμένοι και αλληλέγγυοι, γονείς, εκπαιδευτικοί, μαθητές και δημοτική αρχή, να δώσουμε τη μάχη για τη διατήρηση όσων μέχρι τώρα έχουμε πετύχει για τη δημόσια εκπαίδευση, για ένα σχολείο δημιουργικό. Γιατί η Παιδεία είναι η καλύτερη επένδυση για το μέλλον. Είναι χρέος όλων μας, να αντιμετωπίσουμε τα όποια προβλήματα και να δώσουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Και προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.