Η απόφαση λύσης της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Νέας Ερυθραίας που υπογράφεται από τον γενικό γραμματέα της Περιφέρειας Αττικής, Ηλία Λιακόπουλο, κατ? εφαρμογή των σχετικών νομοθετικών διατάξεων, δημοσιεύθηκε σε φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως στις 12 Νοεμβρίου 2010.
Το δημοτικό συμβούλιο Νέας Ερυθραίας στην τελευταία του συνεδρίαση την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου αποδέχτηκε ποσό 170.000 ευρώ, που υφίσταται ως ταμειακό υπόλοιπο της ΔΕΑΝΕ, να το εγγράψει στον προϋπολογισμό και προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη κοινωφελούς χαρακτήρα δαπανών, όπως προβλέπεται. Με μια δεύτερη απόφασή του όρισε τους εκκαθαριστές ορκωτούς λογιστές που θα προβούν στην εκκαθάριση της δημοτικής επιχείρησης.
Με την εγκατάσταση των εκκαθαριστών παύει αυτοδίκαια η εξουσία του διοικητικού συμβουλίου της επιχείρησης και η λειτουργία της ΔΕΑΝΕ.
Για την ιστορία να αναφέρουμε πως η Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Νέας Ερυθραίας ιδρύθηκε ως Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου με την 241/95 απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και η συστατική της πράξη δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 175/19-3-96. Το κεφάλαιο της επιχείρησης αυξήθηκε το 2005 από 105.062 ευρώ σε 245.000 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.