Η αποφυλάκιση δεν σημαίνει αθώωση. Ούτε, βέβαια, η σύλληψη σημαίνει καταδίκη.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν κάποιοι δικαστικοί, δυσαρεστήθηκαν από την αποφυλάκηση των τριών νεοναζιστών, τότε εμείς, οι απλοί πολίτες, τι περιθώρια έχουμε να σκεφτούμε για το πόσο άστοχη ήταν η ενέργεια αυτή, των συνσδέλφων τους.
    Αν ήδη κρατείται ο αρχηγός της ΧΑ για σύσταση εγκληματικής συμμορίας και θεωρείται ύποπτος φυγής ή υποτροπής σε παρόμοια εγκλήματα, γιατί οι υφιστάμενοί του δεν θεωρήθηκαν άλλο τόσο ύποτοι φυγής ή υποτροπής σε παρόμοια εγκλήματα ;
    Ο συνήγορος του Κασιδιάρη, λέει ότι τίποτε δεν είναι σωστά τεκμηριωμένο από όλα όσα κατηγορείται. Τι περισσότερα θέλουν οι δικαστές να δουν ή να ακούσουν, για να τους δέσουν χειροπόδαρα ; Αν οι δικαστές, με τα τόσα που έχουν σπουδάσει, δεν μπορούν να τεκμηριώσουν αυτά που συμβαίνουν από τους Χρυαυγίτες και που είναι τόσο δεμένα και τεκμηριωμένα στο μυαλό του κάθε απλού πολίτη, ας τους δώσουνε στον λαό να τους δικάσει και ο λαός θα βρεί λόγο να τους στείλει φυλακή.

  2. Είναι δυνατόν η ΝΔ να θέλει την εξολόθρευση της ΧΑ, όταν αυτή της προσέφερε τόσο μεγάλη υπηρεσία, απορροφώντας στις προηγούμενες εκλογές τους περισσότερους δυσαρεστημένους της ΝΔ που υπήρχε κίνδυνος να διαρρεύσουν προς τον ΣΥΡΙΖΑ.
    Εξ άλλου, υποψιάζομαι ότι τα ίδια ναυτιλιακά και άλλα μεγάλα κεφάλαια, που θα στηρίζουν την ΝΔ στις εκλογές, θα στηρίζουν και την ΧΑ, για τους λόγους που προανέφερα. Τώρα βέβαια η ΝΔ χτυπιέται για να αποδείξει την ένοχη συμμορία της ΧΑ γιά να πάρει πίσω τους ψηφοφόρους της που θα την εγκαταλείψουν.
    Απ’ ότι φαίνεται όμως, η ΧΑ μόνο την δημοσκοπική της άνοδο χάνει, στις δημοσκοπήσεις, ενώ φαίνεται να διατηρεί ακέραιο το νούμερο των ψηφοφόρων της. Γι’ αυτό ας μην κάνει πολλές χαρές η ΝΔ. Εκεί που ήταν θα μείνει. ΕΥΤΥΧΩΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.